20twenty AS fortsetter å vokse og ansetter nå Tine Gran-Johansen med oppstart 21. november. Tine er en senior prosjektleder som i tillegg har solid erfaring innen testledelse og kvalitet. Hun kommer fra Akershus universitetssykehus HF, og har tidligere erfaring fra både Direktoratet for e-helse, Sykehuspartner HF og Ullevål universitetssykehus (nå en del av OUS HF), og bidrar dermed til at bedriften befester sin ekstremt sterke profil innen helsesektoren.

Hun er en erfaren konsulent og har tidligere levert oppdrag hos bl.a. Statens Vegvesen, Forsvaret, Posten Norge, Norsk Tipping og Toll og avgiftsdirektoratet. Hun har en bachelor fra NITH og er sertifisert PMP, og innen ISEB, Prince 2 og ITIL.

Det er med stor glede vi hilser Tine velkommen i gjengen. Med sin brede kompetanse vil hun bli en viktig ressurs både internt og ikke minst for våre kunder.

Vi har nå doblet vårt lag i løpet av høsten, og er nå et meget sterkt team med konsulenter, hvor alle har et mindset for å yte det beste for kunden og til hverandre.

Er du interessert i å jobbe som konsulent hos oss, og synes dette høres bra ut, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en prat.

Kategorier: Nye folk